Όροι αποστολών και πληρωμών

Οι τρόποι αποστολής που παρέχονται από το κατάστημά μας είναι οι παρακάτω:

 1. Παραλαβή από το κατάστημα
  Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην οδό Ιππώνακτος 43, στο Νέο Κόσμο. Παρακαλουμε σημειωστε οτι οι κρατησεις που γινονται ειτε τηλεφωνικα ειτε ηλεκτρονικα θα παραμενουν για 4 εργασιμες μερες στο καταστημα μας, εκτος εαν εχει προηγηθει διαφορετικη συνεννοηση.
  Δεν θα χρεωθείτε μεταφορικά.

 2. Αποστολή με courier
  Η αποστολή γίνεται την ίδια ημέρα σε περίπτωση που η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 3:00 μμ και την επόμενη εργάσιμη σε περίπτωση που γίνει μετά τις 3:00. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή της αποστολής από εμάς. H παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται από εταιρία courier κατά τις ώρες λειτουργίας της. Εάν επιθυμείτε να γίνει η παράδοση μετά τις 5:00 μμ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά στο gianismakri@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο 2114113032. H χρέωση των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 5 ευρώ.
  Σημειώστε οτι τα μεταφορικά είναι 3,50 ευρώ και ΟΧΙ 5 ευρώ που σημειώνεται εάν η περιοχή αποστολής βρίσκεται εντός Αττικής.

Για τις περιοχές εντός Αθήνας τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 10 ευρώ*.

Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 80 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

*Οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται από εμάς Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:30 – 14:00

 1. Αποστολή με χρέωση του παραλήπτη**
  1. Σε περίπτωση που έχετε σύμβαση με συγκεκριμένη μεταφορική – courier, μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο αποστολής τη χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά είτε με φαξ είτε με e-mail, προκειμένου να μας διευκρινήσετε με ποιά μεταφορική επιθυμείτε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Στην περίπτωση που επιλεξετε αυτον τον τρόπο αποστολής δεν επιβαρύνεστε από εμάς έξοδα αποστολής. **Παρακαλούμε σημειώστε οτι θα πρέπει ο πελάτης να καλέσει την courier της επιλογής του να προσέλθει στο κατάστημά μας και να παραλάβει την παραγγελία, αφού προηγουμένως ενημερωθεί από το εμάς οτι η παραγγελία είναι έτοιμη προς αποστολή.

 


Demo Options