Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Ταυτότητα της επιχείρησης

Το ndworld.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ndworld.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παρακάτω. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ndworld.gr, λειτουργεί υπό την ευθύνη της επιχείρησης ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, με ΑΦΜ: 117101330 που εδρεύει επί της οδού Ιππώνακτος 43, στο Νέο Κόσμο Αθήνας, Τ.Κ.11744. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2114113032, Fax:2114113032, e-mail: info@ndwolrd.gr

Tρόποι πληρωμής, παράδοσης, ένδειξη διαθεσιμότητας

Οι τρόποι αποστολής που παρέχονται από το κατάστημά μας είναι οι παρακάτω:

1. Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας που βρίσκεται στην οδό Ιππώνακτος 43, στο Νέο Κόσμο.
Δεν θα χρεωθείτε μεταφορικά.

**Παρακαλουμε σημειωστε οτι οι κρατησεις που γινονται ειτε τηλεφωνικα ειτε ηλεκτρονικα θα παραμενουν για 4 εργασιμες μερες στο καταστημα μας, εκτος εαν εχει προηγηθει διαφορετικη συνεννοηση.

2. Αποστολή με courier

Η αποστολή γίνεται την ίδια ημέρα σε περίπτωση που η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 3:00 μμ και την επόμενη εργάσιμη σε περίπτωση που γίνει μετά τις 3:00. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή της αποστολής από εμάς. H παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται από εταιρία courier κατά τις ώρες λειτουργίας της. Εάν επιθυμείτε να γίνει η παράδοση μετά τις 5:00 μμ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά στο info@ndworld.gr είτε τηλεφωνικά στο 2114113032. H χρέωση των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι 5 ευρώ.
Σημειώστε οτι τα μεταφορικά είναι 3,50 ευρώ και ΟΧΙ 5 ευρώ που σημειώνεται εάν η περιοχή αποστολής βρίσκεται εντός Αττικής.

Για τις περιοχές εντός Αθήνας τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 10 ευρώ*.

 

*Οι δωρεάν παραδόσεις γίνονται από εμάς Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 9:30 – 14:00

3. Αποστολή με χρέωση του παραλήπτη**
Σε περίπτωση που έχετε σύμβαση με συγκεκριμένη μεταφορική –
courier, μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο αποστολής τη χρέωση παραλήπτη. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά είτε με φαξ είτε με e-mail, προκειμένου να μας διευκρινήσετε με ποιά μεταφορική επιθυμείτε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. Στην περίπτωση που επιλεξετε αυτον τον τρόπο αποστολής δεν επιβαρύνεστε από εμάς έξοδα αποστολής. 

**Παρακαλούμε σημειώστε οτι θα πρέπει ο πελάτης να καλέσει την courier της επιλογής του να προσέλθει στο κατάστημά μας και να παραλάβει την παραγγελία, αφού προηγουμένως ενημερωθεί από το εμάς οτι η παραγγελία είναι έτοιμη προς αποστολή.

Οι τρόποι πληρωμής που διατίθενται αυτή τη στιγμή στο κατάστημά μας είναι οι παρακάτω:

1. Πληρωμή στο κατάστημα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε εκείνη τη στιγμή, χωρίς να επιβαρυνθείτε κάποιο κόστος.

2. Αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στο courier που θα σας φέρει την παραγγελία σας. Η χρέωση για την αντικαταβολή είναι 2 ευρώ, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας και ανεξαρτήτως της περιοχής στην οποία επιθυμείτε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
Αριθμός Λογ/σμού: 184/893820-20
ΙΒΑΝ:
GR8501101840000018489382020
Κύριος Δικαιούχος: Μακρής Ιωάννης

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός Λογ/σμού: 5093076062257
ΙΒΑΝ:
GR63 0172 0930 0050 9307 6062 257
Κύριος Δικαιούχος: Μακρής Ιωάννης

EUROBANK:
Αριθμός Λογ/σμού: 0026.0207.61.0201237820
ΙΒΑΝ:
GR1102602070000610201237820
Κύριος Δικαιούχος: Μακρής Ιωάννης

ALPHABANK:
Αρ. Λογ/σμού : 125 00 2310 040958
IBAN: GR88 0140 1250 1250 0231 0040 958
Δικαιούχος: ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

**Παρακαλούμε σημειώστε οτι η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει αμέσως μόλις λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσής σας, το οποίο μπορείτε να μας στείλετε είτε με φαξ στο 2114113032, είτε με e-mail στο gianismakri@gmail.com

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Ένδειξη διαθεσιμότητας

Τα προιόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη από τη στιγμή της παραγγελίας του πελάτη.
Για τα προιόντα τα οποία είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, το
ndworld.gr επικοινωνεί με τον πελάτη την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα από τη στιγμή της παραγγελίας, προκειμένου να του αποσαφηνίσει πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα τα προιόντα που παρήγγηλε και, εφόσον υπάρξει συμφωνία και από τις δύο πλευρές, το ndworld υποχρεούται να αποστείλει τα προιόντα κατά την ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν ικανοποιούν τον πελάτη η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Σε περίπτωση που έχετε παράπονα από τον τρόπο λειτουργίας ή εξυπηρέτησής σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2114113032 ή να μας υποβάλετε τα παράπονά σας με φαξ στο 2114113032 είτε μέσω e-mail στο info@ndworld.gr.

Όροι και μεταβολές

Το ndworld.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή θα γνωστοποιείται μέσα από αυτή την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης το ndworld.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά αναφέρονται τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κλπ), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Το ndworld.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες του, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές αυτές να αποκτούν ισχύ από την στιγμή της πραγματοποίησης τους και άμεσης δημοσίευσής τους στο διαδίκτυο.

Ευθύνη χρηστών

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος ndworld.gr δηλώνουν και αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιήσουν όπως και το περιεχόμενο του, κατ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομο, ανήθικο, προσβλητικό και κακόβουλο. Επίσης δηλώνουν ότι τα παρεχόμενα από αυτούς στοιχεία κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων του, είναι απολύτως ακριβή και σωστά. Τέλος, δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πάσα ευθύνη από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και του λογαριασμού τους, από μη εξουσιοδοτημένα από αυτούς άτομα καθώς και την αποζημίωση από οποιαδήποτε βλάβη επιφέρει η χρήση αυτή, στο ndworld.gr ή/και σε οποιονδήποτε άλλο συνεργάτη του

Περιορισμός Ευθύνης

Το ndworld.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Επίσης δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών, για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση / ή μη της παραγγελίας τους. Ταυτόχρονα δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεση είτε έμμεση, θετική ή αποθετική ζημιά (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, διαφυγόντα κέρδη, διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, απώλεια στοιχείων και δεδομένων, απώλεια πελατείας κλπ), οι οποίες προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία, ή/και την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το ndworld.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών, ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ προϊόντων – λογισμικών – υπηρεσιών που παρέχονται από αυτή. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη εφόσον απαιτείται. Το ndworld.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο του ndworld.gr, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα αντικαθιστώντας το προβληματικό προϊόν ή παίρνοντας πίσω τα χρήματα σας. Τέλος το ndworld.gr δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας μπορείτε να καλέσετε το 2114113032 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2114113032 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο
info@ndworld.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
4. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2114113032 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.

Ελαττωματικά / προβληματικά προιόντα
Σε περίπτωση που κάποιο προιόν παρουσιάσει ελάττωμα ή που δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις λειτουργίες οι οποίες αναφέρονται στο πεδίο “Περιγραφή προιόντος” στη σελίδα του εκάστοτε προιόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το
ndworld.gr και να το επιστρέψετε προκειμένου να γίνει επιδιόρθωση ή και αντικατάσταση του προιόντος αυτού. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους όρους επιστροφών στην επόμενη παράγραφο “Επιστροφές Προιόντων”.

Επιστροφές Προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Σε αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι το προϊόν έχει πωληθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του ndworld.gr ώστε να συνεννοηθείτε τον τρόπο που επιθυμείτε, για να σας επιστραφούν τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους, τότε επιστρέφετε το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης του ndworld.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάσταση του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα ανωτέρω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προβληματικό προϊόν καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Παρακαλούμε σημειώστε οτι τα προιόντα τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία stock
ΔΕΝ επιστρέφονται/αντικαθίστανται.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση και εμπορικές εγγυήσεις
Σε περίπτωση που έχετε απορίες ως προς τη λειτουργία των προιόντων που αγοράσατε από το
ndworld.gr, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε για την ορθή χρήση των προιόντων. Όλα μας τα προιόντα καλύπτονται από εγγύηση είτε της αντιπροσωπίας είτε από το ndworld.gr.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α (24%).

Προσωπικά Δεδομένα

Το ndworld.gr, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των χρηστών της ιστοσελίδας και των πελατών του τηρώντας τον νόμο Ν.2742/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται, καταγράφονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες ή φορείς χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

 


Demo Options